«Maak kennis met de Reflect methode en de 3-daagse opleiding »

De informatiemiddag om jou op weg te helpen

Kennismaken met de Reflect methode

Opleiding

Ontspannen succesvol, het motto van Peoplewise en een streven voor veel mensen in het bedrijfsleven. Zinvol werk, duurzaam succes en werken met bezieling en authenticiteit. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je de manier van werken en de functie die bij jou past?

De Reflect methodiek helpt je om jouw belevingen te vertalen naar concrete informatie over wat op dit moment van belang is in je persoonlijke ontwikkeling. Om te ontdekken wie je ten diepste bent en waarom je doet wat je doet. Juist dit samenvallen maakt ontspannen succesvol werken mogelijk.

In het webinar ‘Kennismaken met de Reflect methode’ krijg je meer informatie over de manier van werken met de methodiek, kennis over subjectiviteit en het belang van gesprekstechniek.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor iedereen die ontspannen succesvol wil kunnen werken en anderen wil begeleiden om hetzelfde te doen. In de kennismaking komen de onderwerpen kort aan bod die de basis vormen van de 3-daagse opleiding waarin je zelf leert werken met de Reflect methode.

Ben je nieuwsgierig naar de methodiek maar weet je nog niet wat je van de opleiding kunt verwachten? Doe dan mee aan dit gratis webinar. Voorkennis van de onderwerpen is niet nodig. Tijdens en na afloop van het webinar heb je de mogelijkheid de vragen over Reflect te stellen waar jij graag een antwoord op zou willen hebben.

Programma

In een uur tijd bespreken we de belangrijkste thema’s rondom het werken met de Reflect methode. We geven inzicht in de achtergrond van de methode, de manier van werken en de mogelijkheden die het jou kan bieden om er zelf mee aan de slag te gaan.

Dit webinar biedt een goede basis als oriëntatie op de 3-daagse opleiding ‘Werken met het slimme onbewuste’. Wil jij jezelf en anderen bijstaan in het vinden van onbewust aansturende drijfveren? Neem dan deel aan dit webinar of schrijf je direct in voor de opleiding.

Data en kosten

Het webinar ‘Kennismaken met de Reflect methode’ wordt kosteloos aangeboden. Leer meer over ons gedachtegoed en schrijf je direct in door een mail met jouw voorkeursdatum te sturen naar contact@peoplewise.nl.

25 maart 2022

13 mei 2022

24 juni 2022

11 november 2022

Dit webinar vindt online plaats van 15.00 uur tot 16.00 uur. Na inschrijving ontvang je een dag van tevoren een link voor deelname.