« past wat je doet bij wie je bent? »


op weg naar ontspannen succesvol

Loopbaanoriëntatie

Loopbaanontwikkeling

Als werk voor jou een belangrijk deel uitmaakt van je dagelijks leven is het fijn om werk te doen waar je plezier in hebt en waar je jezelf goed in kwijt kunt. Een baan die niet als werk voelt, maar waarin je op een ontspannen manier tot resultaten komt. Bij Peoplewise noemen we dit “ontspannen succesvol”: wij helpen jou graag om met die bril naar jezelf te kijken en je te oriënteren op nieuwe invalshoeken.

Voor wie

Er kunnen verschillende redenen zijn om je te oriënteren op je loopbaan. Bijvoorbeeld vanwege bedrijfsmatige omstandigheden of ongenoegen over je huidige baan of werksetting. Maar ook omdat je verlangt naar een nieuwe uitdaging of een heel andere dimensie in je werk. Misschien wil je wel voor jezelf gaan beginnen. Wat je drijfveer ook is, het gaat erom dat je op zoek bent naar werk dat aansluit bij je persoonlijkheid, je interesses en je persoonlijke waarden.

Aanpak

Als je met Peoplewise aan de slag gaat krijg je ter voorbereiding een digitaal programma aangeboden. Dat helpt je om in kaart te brengen waar je echt geïnteresseerd in bent, wat voor jou belangrijk is in je werk en waar je goed in bent. Daar gaan we samen met jou in de gesprekken dieper op in, waarbij we gericht kijken naar wat echt bij jou past. Waar krijg je energie van en wat kost je juist energie? Want misschien ben je ergens goed in maar past het eigenlijk toch niet bij je.

Dat gebeurt vaker dan je denkt. Van onze Reflect meting mag je verwachten dat we dat boven water krijgen. Want wat zo uniek is aan onze aanpak is dat je inzicht krijgt in jouw originaliteit - wij noemen dat je ware aard - en dat is belangrijk. Want dat is de weg naar ontspannen succesvol werken. Door daarop te reflecteren ga je voelen wat echt bij je past. En kun je ineens heel goed plaatsen waarom een bepaalde rol of werkomgeving eigenlijk helemaal niet zo goed meer matcht en teveel energie kost.

Na wat huiswerk en bezinkingstijd staan we stil bij concrete rollen, functies en branches. Dit geeft richting aan jouw zoektocht omdat je nu weet wat bij je past vanuit het inzicht in je ware aard. Je hebt helder voor jezelf wat je energie kost qua functie en werkomgeving en je voelt beter aan waar jouw energie van gaat stromen. Deze inzichten geven focus aan de vervolgstappen die je zelf kunt gaan zetten, op weg naar een ontspannen succesvolle invulling van je verdere loopbaan.

Kosten en doorlooptijd

De kosten van een loopbaanoriëntatie traject bedragen € 970,- (exclusief BTW). Dit is inclusief uitgebreid testmateriaal, de Reflect meting, bijbehorend persoonlijk Reflect profiel en drie (online) gesprekken. De doorlooptijd bedraagt gemiddeld vier tot zes weken.

Meld je aan door dit product hieronder toe te voegen aan je winkelmand. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van een intake.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Bestellen

Prijs

€ 970,00