«In drie dagen stellen we dé stip op de horizon met jouw team. Waar staan we en welke richting werken we met elkaar op. »


Peoplewise

Waar staan we

Organisatie ontwikkeling

Breng in kaart waar jouw team staat. Zo bouw je in drie dagen verder aan het ontspannen succes van je team én je bedrijf.

Waar staan we - een traject van 3 dagen

Een ontspannen en succesvol team houdt de doelen en de samenwerking regelmatig tegen het licht. Ook zonder crisis of conflicten is er vaak een verlangen naar versterking van onderling contact en uitwisseling. Hoe leuk is het om op voorhand in de komende maanden een aantal momenten te prikken om hiervoor tijd te maken? En met elkaar tevens te kijken of je op koers bent en wat je eventueel ter discussie wilt stellen?

Onze ervaring leert dat door de waan van de dag op allerlei fronten de ontspanning eruit kan vloeien of succes stagneert. Er blijft rolonduidelijkheid, er is weinig aandacht voor wat je ergens bij voelt omdat er meestal over praktische zaken wordt gesproken, er ontstaat onderlinge wrijving waar weinig tijd en aandacht voor is of er wordt wel erg kort door de bocht op resultaten gestuurd. En waar het lekker loopt en er flow heerst krijgen wij vraag naar inspiratie en verdieping in de onderlinge omgangsvormen en een steuntje in de rug bij persoonlijk leiderschap.

Dit vervolgtraject is voor teams met wie we een teamdag hebben gehad. We hebben met elkaar de teamopdracht verwoord in inspirerende doelen en jullie hebben elkaar beter leren kennen. Dat smaakt naar meer! In een doorlooptijd van een jaar plannen we 3 dagen met elkaar. Wij bereiden deze dagen voor door een individueel rondje langs het team. Enerzijds op 'stip' en inhoud, anderzijds op rol en persoonlijk vlak. In de tussenliggende periodes kun je twee keer een individueel gesprek aanvragen op een door jou gewenst moment ter verdieping van je Reflect meting. En na een jaar vieren jullie zelf je successen!

Interesse? Neem contact op met Robine Hillen via contact@peoplewise.nl of bel ons op 070-4278600.

Bekijk ook Versterken onderlinge omgangsvormen