«Betekenis vinden in de wereld om je heen »

Bewustwording en inzicht vanuit projectie

Webinar 'Projectiemechanisme'

Vervolgaanbod

Ontdekken wie je bent. Iedereen heeft een onbewuste kant, een gedeelte van zichzelf dat nog ontdekt mag worden. Een gedeelte dat zich in de loop der jaren kan ontwikkelen naarmate de persoonlijke bewustwording groeit. Dit is de kant van de mens die aandacht krijgt tijdens het webinar ‘Projectiemechanisme’.

Wanneer iets van buitenaf jouw aandacht trekt, dan zegt dit iets over de relatie van datgene met jou als persoon. Dat wat je om je heen ziet en je een specifieke handeling of reactie uitlokt, kan je iets vertellen over een thema dat actueel is in jouw persoonlijke ontwikkeling.

In het webinar gaan we aan de slag, met behulp van de spiegel van je eigen raakbaarheid. Aan de hand van praktische voorbeelden kijken we naar de inzichten die we kunnen opdoen uit de wereld om ons heen. Je wordt uitgenodigd om stil te staan bij jouw eigen raakbaarheden, zodat je deze verder kunt gaan onderzoeken.

Voor wie

Het webinar ‘Projectiemechanisme’ is er voor iedereen die de invloed van projectiemechanismen wil leren kennen en hier betekenis aan wil leren geven. Voor mensen die zich nog meer bewust willen worden van persoonlijke thema’s om de persoonlijke bewustwording verder te ontwikkelen.

Ben je coach, leidinggevende of wil je zelf graag meer inzicht krijgen in de invloed van projectiemechanismen op persoonlijke bewustwording? Schrijf je dan in voor dit webinar. Voorkennis van het onderwerp is hiervoor niet noodzakelijk.

Programma

Het webinar ‘Projectiemechanisme’ vindt plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur.

We beginnen het programma met een theoretisch gedeelte waarin we uitleggen wat projectiemechanisme inhoudt. Vervolgens gaan we aan de hand van praktische voorbeelden kijken hoe dit in zijn werk gaat en hoe je hier informatie uit kunt halen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Binnen het programma is er gelegenheid om gerichte vragen te stellen en enkele praktijkvoorbeelden van deelnemers te bespreken.

Data en kosten

De kosten van het webinar ‘Projectiemechanisme’ zijn € 17,- exclusief BTW. Haal nieuwe inzichten uit de theorie en voorbeelden door je in te schrijven! Stuur een mail met jouw voorkeursdatum naar contact@peoplewise.nl.

16 maart 2022

17 juni 2022

9 november 2022

Alle middagen vinden online plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur. Na inschrijving ontvang je een dag voor de workshop een link voor deelname.