«Inzicht in de werking van het onbewuste »

Jouw beleving van de feiten voor persoonlijke groei

Webinar ‘Het belang van Subjectiviteit’

Opleiding

Sta jij wel eens stil bij jouw beleving van de feiten? Bij hoe anders deze beleving kan zijn dan de beleving van dezelfde feiten bij een ander?

De werkelijkheid heeft namelijk betekenis in persoonlijke zin en dat noemen we subjectiviteit. Dat wat de werkelijkheid jou te 'zeggen' heeft en wat het van jou 'vraagt'. Dat is bij iedereen anders. In zekere zin geef jij niet betekenis aan de werkelijkheid maar 'reikt' de werkelijkheid betekenis aan jou aan. Die betekenis kun je leren ontdekken. Wat je dan ontdekt is de rode draad van het bewustzijnsproces in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het webinar verkennen we het belang van subjectiviteit. Wat is het? Hoe beïnvloedt het ons en de manier waarop we met anderen omgaan? Ontdek de functie van je raakbaarheid en dus het belang van subjectiviteit.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden en het nut van persoonlijke beleving en het verkennen ervan. Een aandachtspunt waar in onze maatschappij van nature niet veel aandacht naar uit gaat.

Voorkennis over het onderwerp is niet vereist. Of je er al eerder over hebt gelezen of dat je voor het eerst over het onderwerp hoort, Peoplewise neemt je mee in een inspirerende sessie om meer over subjectiviteit te weten te komen.

Programma

In een tijdsbestek van maximaal twee uur gaan we eerst inhoudelijk in op het fenomeen subjectiviteit. Aansluitend is er ruimte om vragen te stellen.

Data en kosten

De kosten van het online webinar over subjectiviteit zijn € 17,- exclusief BTW. Stap in de wereld van het onbewuste en schrijf je direct in door een mail met jouw voorkeursdatum te sturen naar contact@peoplewise.nl.

26 januari 2022

13 april 2022

06 juli 2022

19 oktober 2022

Alle middagen vinden online plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur. Na inschrijving ontvang je een dag voor dit webinar een link voor deelname.