«De acht archetypen van Carl Jung opnieuw beleefd »

Ontdek wat er voor jou nog meer te leren is over de archetypen

Workshop 'Archetypen'

Vervolgaanbod

In de manier van werken die kenmerkend is voor Peoplewise wordt veel wijsheid gehaald uit de archetypen van Carl Jung. Acht van deze archetypen vormen onder meer de basis van de Reflect meting en spelen een belangrijke rol in de opleidingen die we aanbieden. Wat is er nog meer te leren over deze archetypen?

Er is zoveel informatie te verzamelen en te vertellen over ieder archetype dat je nooit uitgeleerd raakt. Om je verder op weg te helpen besteden we in deze workshop extra aandacht aan de beleving die binnen deze archetypen centraal staat.

Voor wie

De workshop ‘Archetypen’ is speciaal ontwikkeld voor deelnemers aan de 3-daagse Reflector opleiding ‘Werken met het slimme onbewuste’ en deelnemers van onze in-company trainingen. De kennis die je in de opleidingen en trainingen hebt opgedaan vormt de basis van waaruit de workshop gegeven wordt.

Zoals je tijdens de opleiding of training hebt gemerkt is er veel te vertellen over de archetypen. Juist het beleven van de informatie rond de archetypen maakt dat je beter in staat bent er in diverse situaties mee te werken. Na afloop van de opleiding horen we vaak dat mensen zich hier verder in willen verdiepen, daar is deze workshop voor.

Programma

In twee dagdelen komen de acht archetypen waar wij mee werken uitgebreid aan bod. Het programma vindt plaats op locatie van Peoplewise op het kantoor in Den Haag.

We bespreken de archetypen uitvoerig en richten ons niet alleen op de kenmerken, maar ook op de beleving ervan. Je leert de archetypen op een andere manier kennen en krijgt manieren aangereikt waardoor je er in verschillende situaties nog beter mee kunt werken.

Data en kosten

De kosten van de twee dagdelen bedragen € 170,- exclusief BTW. Beleef de archetypen en vergroot je kennis. Schrijf je in door een mail met jouw voorkeursdata te sturen naar contact@peoplewise.nl.

17 februari 2022 en 10 maart 2022

17 november 2022 en 1 december 2022

Adres: Anna Paulownastraat 107

We starten om 13.00 uur en om 17.00 uur ronden we het programma af.