«Persoonlijke ontwikkeling door zelfreflectie »

De brandstof voor persoonlijke groei

Workshop 'Moment van reflectie'

Persoonlijke ontwikkeling

In de workshop ‘Een moment van reflectie’ komen we samen om onze persoonlijke kijk op de werkelijkheid onder de loep te nemen. Gedurende de workshop werk je met wat jou emotioneel raakt, geef je hier betekenis aan en verkrijg je inzicht in datgene wat op dit moment in jouw persoonlijke ontwikkeling aan de orde is.

In de loop van je leven verschuift deze raakbaarheid. Het is de motor die het bewustzijnsproces in jouw persoonlijke ontwikkeling aanstuurt. De workshop helpt je om jouw emoties te onderzoeken, om ontspannen te werken en de betekenis van jouw belevingswereld te ontdekken.

Voor wie

De online workshop ‘Moment van reflectie’ is voor iedereen die interesse heeft in de raakbaarheid van zichzelf en anderen. Wat drijft ons om te doen wat we doen? Wat kleurt onze beslissingen? En hoe verhouden we ons tot anderen terwijl wij de wereld beleven zoals die in onze ogen is?

Als dit vragen zijn die jouw interesse wekken en waar je graag over in gesprek wil, schrijf je dan direct in. Voorkennis over het onderwerp is niet nodig, openstaan voor het vergroten van je zelfkennis en bewustzijn wel. Door dit moment van reflectie te delen met anderen, leer je ook veel over jezelf.

Programma

In een klein groepje ontmoeten we elkaar online. We bespreken onderwerpen die deelnemers geraakt hebben. Situaties die je ontroeren, vrolijk stemmen of juist mogelijk frictie opleveren, onverwachte gevoelens oproepen of pijnlijkheden blootleggen. Door je bewust te zijn van deze gevoeligheden en hier betekenis aan te geven ontstaan nieuwe inzichten en wordt er meer gedragsruimte gecreëerd.

Data en kosten

De kosten van de online workshop ‘Moment voor jezelf’ zijn € 40,- exclusief BTW. Gun jezelf een moment van reflectie en geef je op voor jouw voorkeursdatum via contact@peoplewise.nl.

18 januari 2022

15 februari 2022

15 maart 2022

19 april 2022

17 mei 2022

14 juni 2022

12 juli 2022

13 september 2022

11 oktober 2022

15 november 2022

13 december 2022

Alle avonden vinden online plaats van 19.00 uur tot 21.30 uur. Na inschrijving ontvang je een dag voor de workshop een link voor deelname.