Opleiding 'werken met het slimme onbewuste'

Je bent actief als HR- professional, adviseur, coach, trainer, manager, recruiter of psycholoog en je wilt graag het authentiek potentieel van mensen aanspreken en helpen ontwikkelen en werken met de impact van onbewuste drijfveren. Je bent geïnteresseerd in het leren werken met het slimme onbewuste en je bent bereid om hiermee tijdens de opleiding ook zelf aan de slag te gaan onder de professionele begeleiding van de opleider.

Zinvol werk en duurzaam succes

In de huidige tijd zoeken steeds meer mensen naar zinvol werk en duurzaam succes. De behoefte aan succesvol functioneren en tot je recht komen zonder je authenticiteit te verliezen neemt toe. Wat je in de wereld wilt zetten sluit aan bij je bezieling. Zo ben je ontspannen succesvol.

Je zult dit ongetwijfeld herkennen. Ook in jouw werk is het belangrijk dat mensen in hun kracht staan zodat zij succesvol zijn in wat de organisatie van hen verwacht, op een manier die van nature bij hen past.

Peoplewise kan je ondersteunen en verrijken met een bijzonder instrument: het Peoplewise Persoonlijkheidsprofiel (PPP). Dit profiel is onderscheidend omdat het inzicht geeft in je onbewuste aansturing. Je wordt je bewust van waar je van nature goed in bent en wat aangeleerd, en daarmee kwetsbaar, gedrag is. Testen wijzen juist vaak dit gedrag aan als je sterke kant omdat je daar heel goed in bent geworden. Wij maken inzichtelijk waarom je zo goed bent in je ‘aangeleerde’ gedrag, wat het je oplevert. Om van daaruit je authentieke potentieel uit te bouwen.

Analytische psychologie

Het PPP is gebaseerd op onderzoek naar de onbewuste aansturing van gedrag en competenties. Het maakt gebruik van kennis en concepten uit de analytische psychologie, waarvan de Zwitserse psychiater Prof. dr. Carl Gustav Jung de grondlegger is. Hij werd beroemd vanwege zijn onderzoek naar het persoonlijk en collectief onbewuste van de mens en vanwege zijn onderzoek naar complexen, schaduwwerking en archetypen.

Toepassing van de opleiding in de praktijk

Je gebruikt het PPP bij organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, coaching, leiderschap ontwikkeling, management development, assessments, loopbaanbegeleiding, burn-out preventie, re-integratie en therapie.

Informatie over de opleiding

Je volgt een opleiding van 10 dagen waarna je in staat bent om te werken met het instrument. De opleiding is tevens een onderzoek naar je eigen slimme onbewuste. Je leert het instrument toepassen op jezelf en op anderen.


Bijeenkomsten

10 dagen training in 5 blokken van 2 dagen.
1e dag 11.00 – 19.00 en de 2e dag 09.00 – 17.00 uur.

Data
De eerstvolgende opleiding start in het voorjaar op 14 en 15 maart 2019. De data voor de volgende blokken zijn: blok 2 op 11 en 12 april 2019, blok 3 op 23 en 24 mei 2019, blok 4 op 20 en 21 juni 2019 en blok 5 op 12 en 13 september 2019.

Bij onoverkomelijke bezwaren is het mogelijk om dit tijdens blok 1 met de groep te bespreken en andere data te plannen.

Locatie

Den Haag, Anna Paulownastraat 107.

Investering

Financieel: € 4.050,- excl. BTW, inclusief: intake, eigen meting en bespreking, lesmateriaal, eigen materialen om metingen af te kunnen nemen en 2 supervisiebijeenkomsten na afronding van je opleiding. Hiervan is € 200,- excl. BTW voor het vergaderarrangement tijdens de 10 lesdagen en de 2 supervisiebijeenkomsten.

Studiebelasting: maximaal 3 uur per week. Dit bestaat uit studieboeken lezen en proefmetingen uitvoeren.

In-company

Het is ook mogelijk om deze opleiding in-company te organiseren.

Indien je interesse hebt kun je je aanmelden via info@peoplewise.nl of je kunt contact opnemen met Bert Hage via 070-4278600.