Supervisie

Supervisie 2019

Supervisie is bedoeld voor diegenen die de opleiding "Werken met het slimme onbewuste" hebben afgerond en in de praktijk werken met de PPP-metingen. Ook als je de theorie niet zo vaak meer gebruikt en je kennis graag weer wilt opfrissen, ben je van harte welkom!

In de toepassing van het gedachtengoed en de PPP-meting doen zich mogelijk vragen voor waar je graag eens met een ervaren docent/collega-coach/therapeut naar zou willen kijken. Supervisie biedt een trigger om met de theorie van het ‘Slimme Onbewuste’ aan de slag te zijn en om bepaalde casussen waar je mee stoeit in te brengen. Door dat met andere deelnemers én een docent samen door te spreken, komen invalshoeken naar voren die je zelf nog niet had bedacht en kan je je eigen aanpak aanvullen. Daarnaast biedt supervisie de mogelijkheid om je expertise te verrijken doordat aandacht besteed wordt aan verdiepende thema’s.

In 2019 organiseren we viermaal een supervisiebijeenkomst. Deze vinden plaats op onderstaande middagen op ons kantoor in Den Haag, van 13.00 tot 17.00 uur:

  • Donderdag 18 april (thema “middengebied”)
  • Vrijdag 21 juni (coaching: “van vraag naar thema”)
  • Vrijdag 20 september (thema “interactie tussen Schaduw en V2”)
  • Vrijdag 29 november (thema “interactie tussen Dissociatie en V1”)

Opgeven kan via het secretariaat middels een mail aan info@peoplewise.nl. De kosten voor 4 supervisiebijeenkomsten bedragen €250,- per jaar. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om per keer in te schrijven. De kosten hiervan bedragen dan €75,- per keer (tenzij je nog supervisie tegoed hebt aansluitend op je opleiding).