Supervisie

Supervisie 2021

Supervisie is bedoeld voor diegenen die de opleiding "Werken met het slimme onbewuste" hebben afgerond en in de praktijk werken met de Reflect meting. Ook als je de theorie niet zo vaak meer gebruikt en je kennis graag weer wilt opfrissen, ben je van harte welkom!

In de toepassing van het gedachtegoed doen zich mogelijk vragen voor waar je graag eens met een ervaren docent/collega-coach/therapeut naar zou willen kijken. Supervisie biedt een trigger om met de theorie van het ‘Slimme Onbewuste’ aan de slag te zijn en om bepaalde casussen waar je mee stoeit in te brengen. Door dat met andere deelnemers én een docent samen door te spreken, komen invalshoeken naar voren die je zelf nog niet had bedacht en kun je je eigen aanpak aanvullen. Daarnaast biedt supervisie de mogelijkheid om je expertise te verrijken doordat aandacht besteed wordt aan verdiepende thema’s.

In 2021 organiseren we vijfmaal een supervisiebijeenkomst. Deze vinden plaats op onderstaande middagen op ons kantoor in Den Haag, van 13.00 tot 17.00 uur:

  • vrijdag 5 februari Archetype en Transactionele Analyse
  • vrijdag 16 april Gesprekstechniek - vragen die bewustwording creëren in plaats van advies geven
  • vrijdag 11 juni Hoe archetypen bepalen wat je ik-bewustzijn leuk vindt
  • vrijdag 17 september Gesprekstechniek - vragen die bewustwording creëren in plaats van advies geven
  • vrijdag 26 november De betekenis van subjectiviteit

Opgeven kan via het secretariaat middels een mail aan arina.boom@peoplewise.nl. De kosten bedragen €80,- per keer.