Ik wil graag:
  • tijdelijke denk-, stuur-, en daadkracht
  • een direct inzetbare HR professional
  • een direct inzetbare Lean professional

Interim-management

Continuïteit is essentieel binnen uw organisatie. Om diverse redenen kunt u behoefte hebben aan tijdelijke denk-, stuur-, en daadkracht.

Vaak is er niet veel tijd en zien we dat haast geboden is om snel over flexibele professionals te beschikken, die direct de structuur en cultuur van uw organisatie doorzien. Tevens dienen ze ook als mens te passen binnen uw organisatie, zodanig dat de kennis en expertise die ze in huis hebben, ook daadwerkelijk geïntegreerd worden in uw organisatie.

Hoe gaan we te werk

Aan de hand van het gewenste profiel, dat we indien nodig samen ‘afpellen’ aan de hand van de gewenste output op korte termijn, zoeken wij de juiste persoon. Door onze aandacht op het onderbewuste, hebben we zo in kaart of we deze match al dan niet in huis hebben. Want naast de inhoudelijke kennis en expertise besteden we veel tijd aan waar onze natuurlijke talenten liggen en hoe we als mens in elkaar steken.

Wij geloven in 'anders kijken', oftewel kijken naar datgene wat je niet ziet, maar wat er wel is. Onze ervaring is dat aandacht daarvoor duurzame verankering in uw organisatie borgt. Zelfs indien de interventie van korte duur is.

Beschikbare rollen

Naast onze vaste kern beschikken wij op HR vlak over een uitgebreid netwerk van HR directeuren, HR managers en HR adviseurs.

Naast onze vaste kern beschikken wij op Lean (six sigma) vlak over een uitgebreid netwerk van programmamanagers, projectleiders of (master)blackbelts en greenbelts. Ook kunt u junior Lean professionals inhuren die door ons worden begeleid.