Onze aanpak: focus en ritme

Peoplewise helpt organisaties en mensen met het zetten van betekenisvolle stappen die duurzaam en meetbaar zijn. Dit levert meer tevreden en loyale klanten, ontspannen en succesvolle medewerkers en betere resultaten op.

Stappen die impact hebben

Samen met onze klanten zetten we stappen die impact hebben door een krachtige mix van peuteren, bedenken, reflecteren, verbinden en doen. Daarbij gebruiken we inspirerende hulpmiddelen om bewustwording te creëren.

In ons werk hebben we weinig tijd nodig om klanten aan te zetten tot uitproberen en reflecteren. Hierdoor bereiken we in korte tijd een merkbaar effect. Onze werkwijze is spiegelend en diepgaand, en ook positief met aandacht voor relativeren en plezier.

Onze aanpak kenmerkt zich door ons adagium ‘focus en ritme’. Focus op gewenste stappen, door reflectie op oorzaak en doel, komt door integraal kijken tot stand. Wij integreren hierbij inzichten uit de bedrijfskunde, organisatiekunde en de psychologie. In een organisch ritme werken we samen aan de focus zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. In het traject bent u hoofdzakelijk zelf aan zet, waarbij wij de rode draad bewaken en met interventies op ons expertisegebied impulsen aan het ritme geven.

Onze kernwaarden zijn (zelf) onderzoekend, eerlijk, betrokken en resultaatgericht

Aan de basis van het zijn van een betrouwbare en daadkrachtige partner in een samenwerkingsrelatie liggen in onze ogen de kernwaarden resultaatgericht, eerlijk, betrokken en het feit dat je je kwetsbaar op kunt stellen: onderzoekend en reflecterend.

Onze interventies zijn erop gericht om opdrachtgevers zelf te laten ervaren wat ze doen en hoe ze overkomen. Wij proberen bewustwording te creëren op waarom ze het zo doen en hoe het eventueel anders kan. We betrekken de medewerkers en maken gebruik van hun kennis en ervaringen. We dagen ze uit zelf na te denken en op zoek te gaan naar de antwoorden op hun vragen. Zo doen we dat intern bij Peoplewise ook.