Ik wil graag:
  • een assessment nieuwe stijl: wat zegt het slimme onbewuste
  • een coach
  • leiderschap bij young professionals uitbouwen

Leren en ontwikkelen

Hoe dragen onze medewerkers, managers en leiders onze visie en strategie en hoe helpen we hen zich te ontwikkelen? Innerlijke waarden zijn daarbij belangrijk om je staande te houden in een wereld vol met prikkels en prestatiedruk.

Hoe gaan we te werk

In ons aanbod is de rode draad het creëren van bewustwording op natuurlijke talenten en realistische ontwikkelmogelijkheden. Evenals zicht op gedragsaanpassing en risicogebieden met bijbehorende van nature lastiger te ontwikkelen competenties. De werkelijke kwaliteiten die energie opleveren worden in beeld gebracht evenals een voorspelling van functioneel en disfunctioneel gedrag bij druk. Vernieuwend: aangeleerde vaardigheden blijken op termijn toch minder te beklijven dan gedacht.

Assessments nieuwe stijl

Hoe investeert u in de juiste persoon op de juiste plek? Wat zijn realistische ontwikkelmogelijkheden? Hoe haalt u aanvullende benodigde kwaliteiten aan boord? Peoplewise verrijkt het assessment met inzicht in een onderscheid tussen natuurlijke kracht en aangeleerd gedrag. Testen wijzen juist vaak dit gedrag aan als iemands sterke kant omdat hij daar heel goed in is geworden. Wij maken inzichtelijk waarom iemand zo goed is in zijn ‘aangeleerde’ gedrag, wat het hem oplevert. Om van daaruit de focus te leggen op natuurlijk talent en realistisch ontwikkelpotentieel.

Wij zetten assessments in bij instroom, doorstroom, als loopbaan adviesmiddel of bij uitstroom. Startpunt voor assessments is altijd verdere beweging en groei.

Leiderschap ontwikkeling

Fijn om te ervaren hoe het bij uzelf werkt, uw innerlijke krachtenveld. Om daarna de vertaling te maken naar het effect van uw gedrag op collega’s. En ook om geholpen te worden bij hoe dat krachtenveld bij uw medewerkers werkt en hoe u daarop kunt inspelen met uw leiderschapsstijl.

Coaching

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat vind ik nu eigenlijk belangrijk, haal ik het beste uit mezelf, zit ik wel op de goede plek?

Allemaal vragen die veelvuldig bij ons voorbij komen. Wilt u ermee verder, dan is het belangrijk dat u zichzelf goed leert kennen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. We helpen u om zelfbewust aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken zodat u zelf een antwoord vindt op bovenstaande vragen.

Wij ondersteunen klanten op het gebied van executive coaching, leiderschap coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, burn-out begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en psychotherapie.

Opleiding 'werken met het slimme onbewuste'

In onze opleiding 'werken met het slimme onbewuste' leren wij u om met de Reflect meting te werken. Lees meer.