Ik wil graag:
  • lastige zaken meer bespreekbaar maken
  • een boost geven aan mijn team
  • een slag maken in onze aanspreekcultuur

Samenwerken

Uw visie geeft richting aan keuzes die u maakt en is tevens de onderliggende basis voor het gedrag in uw organisatie. Het leven van de kernwaarden is waar u voor staat en het ontwikkelen van uw kernkwaliteiten is waar u voor gaat.

Hoe gaan wij te werk

Peoplewise geeft een boost aan een meer productieve en ontspannen werkcultuur door ruimte te maken voor meer openheid, reflectie en dialoog. Door medewerkers te ondersteunen om zelf verantwoordelijkheid te voelen voor hun gedrag, houding en resultaat in het werk, ontstaat behoefte aan handvatten om ontspannen te leren omgaan met weerstand, besluitvorming en communicatie.

Aan de basis van tevreden samenwerking ligt vertrouwen. Elkaar kennen, delen van normen en waarden, opbouwende feedback durven geven én kunnen ontvangen, fouten bespreekbaar maken om ervan te leren, frustraties delen: allemaal elementen die vertrouwen opbouwen. Van daaruit kunnen conflicten worden uitgewerkt waardoor de band verder wordt versterkt in plaats van dat er kunstmatige harmonie ontstaat.

Spreek je uit

Onze trainingen en workshops ondersteunen onze visie, namelijk dat we werken aan bewustwording. Laat u inspireren en versterk uw samenwerkingsvaardigheden door nieuwe handvatten bij communicatie.

geweldloos communiceren; constructieve conflicten; feedforward

Ken jezelf

Om een relatie aan te gaan met een ander helpt het als u een relatie heeft met uzelf. Uzelf goed leren kennen en leren werken vanuit natuurlijke kracht klinkt eenvoudiger dan het is. Gun uzelf:

een Reflect meting met 2 gesprekken; omgaan met weerstand; stijl van leiderschap

Ken elkaar

Gun uw team een inspirerende en inzichtgevende bijeenkomst:

teamprofielsessie; teamdynamiek; teambuilding